Akibat salah klik ayahnya, pesta ulang tahun ke-15 gadis kampung ini bertukar menjadi karnival bakal dihadiri 1.2 juta orang!
viral

Akibat salah klik ayahnya, pesta ulang tahun ke-15 gadis kampung ini bertukar menjadi karnival bakal dihadiri 1.2 juta orang!

Akibat salah klik ayahnya, pesta ulang tahun ke-15 gadis kampung ini bertukar menjadi karnival bakal dihadiri 1.2 juta orang! Berita ini sungguh menggemparkan apabila 1.2 juta orang menyatakan mereka akan menghadiri majlis ulang tahun di sebuah kampung yang terletak di La Joya, Mexico. Menurut ahli Parlimen tempatan Roberto Alejandro Segovia Hernandez, beberapa pasukan polis akan dihantar ke sebuah kampung di…

Continue Reading

viral

‘Siapa Nak Perempuan Yang Dah Terlanjur? Jijik!!’

“Siapa nak terima weyh perempuan yang dah tak suci? Siapa yang nak terima weyh perempuan yang dah terlanjur? “Aku ingat dia baik weyh. Kawan dia cakap dia ini tak tinggalkan solat. Jaga hubungan. Mai ribut, rupa-rupanya sudah pernah terlanjur dengan boyfriend dia. Aku baru saja nak meminang dia. Puih! Tak jadi! Jijik!” Islam tawarkan peluang pada setiap pengikutnya. Kalau dia…

Continue Reading

viral

Lelaki ini goreng ikan flower horn milik rakannya, ‘Ingatkan ikan ini boleh dimakan’

KUALA LUMPUR – Warga Masak Apa Hari Ni (MAHN) terkejut dengan perkongsian seorang ahlinya yang menyatakan dia telah memakan ikan Flower Horn, mencetuskan pelbagai reaksi netizen. “Okeylah rasa dia macam ikan talapia,” tulisnya jam 5.57 pagi tadi. Ramai yang mempersoalkan, apakah ikan Flower Horn yang dikategorikan sebagai ikan perhiasan bernilai ratusan ringgit itu boleh dimakan? Ada yang terliur, tidak kurang…

Continue Reading

viral

‘Inilah akibatnya parking depan rumah orang’ – Netizen

KUALA LUMPUR – Jika anda berada di situasi yang sama, sudah pasti akan timbul rasa tidak puas hati dengan tindakan individu yang tidak bertanggungjawab yang telah menceroboh kawasan rumah anda. Itulah yang berlaku kepada seorang pemilik rumah yang tidak dinyatakan lokasinya, apabila sebuah kereta diletakkan di dalam rumahnya tanpa kebenaran. Sudah puas memanggil pemilik kereta tersebut, namun tiada sebarang respon…

Continue Reading

viral

Alang-Alang Semua Di Sini, Saya Ceraikan Awak Dengan Talak 3

Gambar hiasan Lagi kisah pengantin lelaki tidak cukup duit hantaran tetapi sedikit berbeza dengan kejadian yang berlaku di Masjid Jamek Al Khadijiah beberapa hari yang lepas. Semoga kisah ini menjadi iktibar buat pasangan yang bakal berkahwin. Nak tahu lebih lanjut, jom kita baca perkongsian dari seorang pengguna Facebook bernama Boii Amani Hashim di bawah: Lama juga aku jadi photographer wedding.…

Continue Reading