Image result for taxi 2
semasa

Sempena kecoh teksi RM950.. Buat teksi macam ni Rm9500 Pun boleh dapat tau.. Bukan calang-calang teksi ni Evo pon kena tapau.. Sapa layan cerita ni kita Geng..

Sempena kecoh teksi RM950.. Buat teksi macam ni Rm9500 Pun boleh dapat tau.. Bukan calang-calang teksi ni Evo pon kena tapau..Sapa layan cerita ni kita Geng.. (^_^)===========================================LIKE & SHARE MIVEC KICK IN 👍👍👍 由 MIVEC KICK IN 发布于 2017年10月6日 Sempena kecoh teksi RM950.. Buat teksi macam ni Rm9500 Pun boleh dapat tau.. Bukan calang-calang teksi ni Evo pon kena tapau..…

Continue Reading

Resepi

5 Idea Resipi Makanan Snek, Sesuai Untuk Si Manja Umur 6 Bulan & Ke Atas Yang Susah Nak Makan!

PERKONGSIAN MAKANAN YANG ANAK AKAN SUKA! Mommies yang ada masalah baby tak nak/susah makan/cerewet dan berat badan tak cukup bolehlah cuba resepi ni.. Manalah tau kot-kot ada yang serasi. Memang stres kan sebab masak macam-macam  pun anak makan sesuap dua  tak pun langsung tak nak makan. Resepi yang saya share ni banyak berunsurkan beras/tepung beras/susu supaya boleh mengenyangkan walaupun si…

Continue Reading

Resepi

‘Rahsia’ Pengikat Perut Suami, Jom Cuba Buat Resipi Sambal Ini. Mesti Bertambah Selera Suami!

Salah satu pengikat kepada rumahtangga yang bahagia adalah melalui makanan. Orang kata, melalui air tangan si isteri itulah yang akan menguatkan lagi kasih sayang keluarga. Jadi, hari ini kami kongsikan salah satu resipi yang  ‘confirm’ akan memikat selera suami. Jom cuba! RESEPI SAMBAL TOTOK www.facebook.com/ViralMediaJohor BAHAN-BAHANNYA 1. Bawang merah 5 ulas, 2. Bawang putih 3 ulas, 3. Bawang besar 1…

Continue Reading

Resepi

Mudahnya Buat Homemade Peanut Butter! Lebih Sihat, Boleh Tahan 1 Bulan

“Suka betul anak-anak makan peanut butter dengan roti. Agaknya hari-hari sarapan benda ini pun mereka takkan bosan. Tapi, tentu lebih elok kalau hidangkan peanut butter buatan sendiri. Macam mana nak buat sendiri ya?” Anak-anak memang sukakan peanut butter atau mentega kacang. Malah, orang dewasa pun ramai yang meminatinya rasanya yang lemak dan lembut. Sebenarnya, tak susah pun cara membuat homemade…

Continue Reading

Tips hilangkan stress di tempat kerja
tips

7 Tips Hilangkan Stress Di Tempat Kerja

“Malasnya nak ke ofis, kan syok kalau boleh duduk rumah goyang kaki. Tak payah nak menghadap bos yang kepala angin 24 jam, tak sakit mata dan hati dengan kaki gossip, kaki ampu. Makin tak seronok nak kerja situ, tapi nak buat macam mana tak kerja tak ada duit. Aku pun bukan muda lagi nak lompat-lompat kerja. Apa tips bekerja untuk…

Continue Reading

tips

8 Tips Seronok Baca Al-Quran

Kita semua tahu membaca Alquran dapat pahala. Tetapi kadang-kadang kita rasa kurang seronok untuk membacanya. Kadang-kadang timbul rasa malas, tak bersemangat. Ishh.. Tapi sayanglah kan jika kita tak ambil peluang untuk mengaji Alquran. Jika ada tips yang boleh membantu untuk kita rasa seronok membaca Alquran tentu bagus kan? Disini kami kongsikan 8 Tips mudah supaya kita rasa seronok membaca Alquran.…

Continue Reading